Hoofdredacteur De Snoo van Nieuwe Oogst maakt kans op mediaprijs

Hoofdredacteur Esther de Snoo van Nieuwe Oogst is een van de elf genomineerden voor de You Go Girl Award. Dit is een inspiratieprijs voor vrouwelijke deskundigen die stappen hebben gezet om in hun vak meer zichtbaar te zijn in de media.

Hoofdredacteur+De+Snoo+van+Nieuwe+Oogst+maakt+kans+op+mediaprijs
© Dirk Hol

De You Go Girl Award wordt samen met de de Vrouw in de Media Award uitgereikt. Deze awards zijn een initiatief van sprekersbureau ZijSpreekt en expertdatabase Vaker in de Media. De awards zijn bedoeld om vrouwelijke experts aan te moedigen zichtbaar in de media te zijn en redacties aan te moedigen om hun vaker dat podium te bieden.

Voor de Vrouw in de Media Award zijn twaalf kandidaten genomineerd. Onder hen is een boerin, Marieke van Beers-Uijen uit het Gelderse Niftrik. Zij heeft een gemengd bedrijf met onder meer varkens. Eerder won Van Beers de Vrouw in de Media Award in Gelderland, waardoor zij namens deze provincie aan de landelijke verkiezing mag deelnemen. De jury prees haar voor de wijze waarop ze het debat aangaat: uitnodigend, met nuances, maar met een duidelijke en dringende boodschap.

Tot en met 31 januari is de stembus geopend. Op 6 februari worden 's avonds de winnares van de Vrouw in de Media Award 2022 Landelijk en de winnares van de You Go Girl Award 2022 bekendgemaakt.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer