Van der Wal op werkbezoek: 'In kalverhouderij kan straks heel veel niet meer'

Stikstofminister Christianne van der Wal was maandag op werkbezoek bij het kalverhouderijbedrijf van Jaap en Peter Kok in het Gelderse Lunteren. Het was voor het eerst dat ze een kalverhouderij bezocht.

Het gesprek na afloop van het stalbezoek ging vooral over de stikstofproblematiek, waarvoor Van der Wal verantwoordelijk is. 'Tijdens het gebiedsproces zal duidelijk worden of er nog perspectief is voor de kalverhouderij op de Veluwe. Duidelijk is al wel dat er heel veel niet meer kan', zei ze.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer