Bromach gaat Dieci-verreikers importeren

Bromach in het Friese Gorredijk is Nederlands importeur geworden van het Italiaanse merk Dieci. Dat bouwt sinds 1962 verreikers, dumpers en betonmixers. De fabrikant is inmiddels al veel jaren actief en vertegenwoordigd in Nederland.

Bromach+gaat+Dieci%2Dverreikers+importeren
© Dieci

Het merk werd in 2011 bekend in de landbouw toen toenmalig Landini-, McCormick- en later Valtra-importeur Vormec/ Agritech uit het Overijsselse Steenwijk het merk ging distribueren. In 2015 stapte Dieci voor de landbouw weer over naar Nagel, de voormalig John Deere-importeur uit het Gelderse Nijmegen en later ook van Landini en McCormick vanuit Andelst.

Sinds Nagel in 2016 stopte, was het merk vertegenwoordigd via Dieci Benelux in het Noord-Hollandse Hoofddorp. Behalve machines voor de landbouw zal Bromach zich ook richten op de verreikers voor de bouw- en constructiesector.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer