Alliance 585-banden voor Manitou MLT NewAg-verreikers

De Alliance 585-bandenserie is door Manitou officieel erkend als optie voor het assortiment MLT NewAg-verreikers. Deze bandenoptie in maat 460/70R24 is nu af fabriek leverbaar op de MLT NewAg- en NewAg XL-verreikers.

Alliance+585%2Dbanden+voor+Manitou+MLT+NewAg%2Dverreikers
© Alliance

Alliance 585-banden zijn nu op veel modellen van de MLT NewAg- en NewAg XL-verreikers leverbaar. Deze banden voldoen aan de toegenomen vraag van klanten die op zoek zijn naar banden die bestand zijn tegen veeleisend gebruik op harde ondergronden.

Net als de Manitou MLT NewAg-verreikers zijn de banden van de Alliance 585-serie ontworpen voor efficiëntie en veelzijdigheid. 'We zien een groeiende trend naar machines die veelzijdig inzetbaar zijn. Dat wil zeggen machines die in verschillende omgevingen worden gebruikt voor laden en lossen. Voor allerlei taken op landbouwbedrijven en voor wegtransport: van dag tot dag en of zelfs van uur tot uur', zegt Kristoff Van der Burght van Yokohama Off-Highway Tires, voorheen Alliance Tire Group.

De Alliance 585-banden zijn leverbaar in dertien maten, waaronder de maten die in het bijzonder van toepassing zijn op verreikers, zoals 460/70R24, 500/70R24, 440/80R24, 400/80R24.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  23° / 12°
  5 %
 • Donderdag
  21° / 15°
  20 %
 • Vrijdag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer