Anthos presenteert nieuwe directeur

Mark-Jan Terwindt wordt de nieuwe algemeen directeur van Anthos, de Nederlandse koepelorganisatie voor handelsbedrijven in bloembollen en boomkwekerijproducten.

Anthos+presenteert+nieuwe+directeur
© Anthos

Terwindt volgt op 13 februari Henk Westerhof op. Anthos maakte dat deze week bekend tijdens een eindejaarbijeenkomst voor leden in het Zuid-Hollandse Sassenheim. Anthos krijgt daarmee na vele jaren een nieuw boegbeeld voor Westerhof die op de achtergrond voorlopig nog wel actief is in de organisatie.

Terwindt (57) is geen onbekende in de tuinbouwsector. Hij werkte onder meer in verschillende commerciële functies bij FloraHolland en Noviflora. De afgelopen twee jaar was hij directeur bij de The Greenery Growers. Komende periode gaat Terwindt zich inwerken, hij ziet het als zijn doel om de 'licence to deliver' voor de leden van Anthos tot in lengte van jaren te behouden.


Ruime ervaring in verschillende functies

Naast sparringpartner van de nieuwe voorzitter blijft Westerhof tot 1 juni voorzitter van de Algemene Ledenvergadering van Anthos. Hij heeft alle vertrouwen in Terwindt als zijn opvolger. 'Hij heeft ruime ervaring als bestuurder en in leidinggevende functies. Verder kent hij de weg in internationale omgevingen en weet wat speelt bij ondernemers, zowel in de productie als bij de handel.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer