Biologische melkprijs Eko-Holland stijgt, biologisch-dynamische gelijk

De te verwachten biologische melkprijs van Eko-Holland voor december is 67 euro per 100 kilo melk. Dat is 50 cent meer dan die voor november. De prijs voor biologisch-dynamische melk blijft gelijk op 65,20 euro.

Biologische+melkprijs+Eko%2DHolland+stijgt%2C+biologisch%2Ddynamische+gelijk
© Pixabay

Deze prijzen gelden bij een jaarleverantie van 500.000 kilo melk met 4,42 procent vet en 3,57 procent eiwit. De prijs is inclusief de kwaliteit- en kwantiteitstoeslagen en exclusief eventuele programmatoeslagen. De biologisch-dynamische melkprijs verandert minder snel, doordat de afzetmarkt beperkt is en er om de drie of zes maanden prijsafspraken zijn. De laatste wijziging was in oktober. De biologisch-dynamische melk wordt door één producent verwerkt.
Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer