Arla verhoogt melkprijs 1,5 cent

De voorschotprijs van Arla voor gangbare en biologische melk stijgt vanaf november 1,5 cent per kilo melk. Uitzondering daarop is de biologische melkprijs voor Midden-Europa. Die stijgt 0,5 cent per kilo.

Arla+verhoogt+melkprijs+1%2C5+cent
© Arla Foods

Die verhogingen betekenen dat de voorschotsprijs voor Nederland voor gangbare melk 59,72 cent bedraagt en 67,02 cent voor biologische melk, beide met 4,20 procent vet en 3,40 procent eiwit. Deze prijzen zijn inclusief de korting voor ophaalkosten en de toeslagen voor kwaliteit, de Klimaatcheck van Arla, maar exclusief de nabetaling.en consolidering. Voor gangbare melk is een toeslag voor GGO-vrije melk inbegrepen.
Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
Meer weer