Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Niet meer schuilen tijdens luchtalarm'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. Deze week neemt Huizinga ons mee tijdens het boodschappen doen, waar bij de supermarkt opeens het luchtalarm begint te loeien.

Echt onder de indruk van het luchtalarm lijkt Huizinga niet meer. In tegenstelling tot een groepje schoolkinderen, gaat hij verder met waar hij mee bezig was. 'Het alarm gaat soms wel een paar keer per dag af. Als je steeds gaat schuilen, blijf je aan de gang.' Verder heeft hij onlangs zonnebloemen geoogst. De hoogste tijd om eens te kijken hoe het daarmee gaat.


De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
Meer weer