Knoll Multibaler XL: voor de professional die veel balen maakt

Tijdens de Knoll Demodag in het Overijsselse Rouveen werd de Knoll Multibaler XL gepresenteerd. 'Een machine die zowel mobiel als stationair ingezet kan worden. We laten hem hier in combinatie met een hakselaar zien', zegt Jarold Knoll.

'Een groot voordeel is dat je het product in één werkgang kunt maken en je kunt je voer nooit beter opslaan dan zo', geeft Knoll aan. Een nadeel kan zijn dat het een zware machine van 10 ton is. 'In deze omstandigheden gaat dat prima. Als het natter wordt, moet het materiaal naar de machine gebracht worden en kun je alleen stationair werken.'

De machine is rendabel als er ruim tienduizend balen per jaar mee worden gemaakt. 'De Multibaler XL is echt voor de professional die veel balen maakt. Je praat over een machine van ongeveer 250.000 euro bruto verkoopprijs', licht Knoll toe.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zondag
  1° / -2°
  10 %
Meer weer