Coöperatiebestuur FrieslandCampina krijgt twee nieuwe leden

Sandra Stuijk en Herman Bakhuis worden per 13 december van dit jaar benoemd in het coöperatiebestuur van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina. Ze zijn benoemd door de ledenraad op bindende voordracht van het voorzittersoverleg.

Co%C3%B6peratiebestuur+FrieslandCampina+krijgt+twee+nieuwe+leden
© FrieslandCampina

Bestuursvoorzitter Sybren Attema is blij dat Stuijk en Bakhuis de coöperatie met hun ervaring en kennis komen versterken. Per 13 december treden Sandra Abbink en Angelique Huijben terug als lid van het coöperatiebestuur dat uit acht leden bestaat.

Sandra Stuijk is sinds 2017 actief in het Jongerenwerk van FrieslandCampina. Tot begin dit jaar was Stuijk lid van het dagelijks bestuur van FrieslandCampina Jongeren. Daarnaast is zij werkzaam als financieringsspecialist Groot Zakelijk Food & Agri bij Rabobank. Ze heeft een melkveebedrijf in het Noord-Brabantse Alphen. Naast melkvee heeft ze ook een kleinschalige akkerbouwtak waar suikerbieten en wortelen worden verbouwd.


Herman Bakhuis lid cooperatiebestuur FC
Herman Bakhuis lid cooperatiebestuur FC © FrieslandCampina

Herman Bakhuis is op dit moment bestuurlijk actief als vicevoorzitter van LTO Melkveehouderij en als bestuurslid bij ZuivelNL. Daarnaast was hij tot en met 2017 lid van de ledenraad en voorzitter van het voorzittersoverleg van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina. Bakhuis heeft een melkveebedrijf en een recreatiebedrijf op twee locaties in de gemeente Hellendoorn in Overijssel.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  17° / 9°
  20 %
 • Maandag
  18° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
Meer weer