Mark Zuidhof volgt Jan van Hoogen op als directeur Agrico

Mark Zuidhof wordt per 16 september benoemd tot Chief Operational Officer (COO) van Agrico. Hij zal samen met zittend directeur Jan van Hoogen de statutaire directie van het aardappelhandelshuis vormen.

Mark+Zuidhof+volgt+Jan+van+Hoogen+op+als+directeur+Agrico
© Agriko

Van Hoogen treedt per 1 januari 2024 terug als directeur. Agrico heeft vanaf dat moment weer een eenhoofdige leiding met Zuidhof. Overigens is Zuidhof al sinds januari 2020 werkzaam bij de coöperatie. Hij is nu in dienst als manager operations van Agrico.

Met deze tijdelijke aanpassing van de directeurstructuur koos het handelshuis voor een 'warme overdracht' van taken, bevoegd- en verantwoordelijkheden. Voorzitter van de raad van commissarissen Adrie Vermeulen: 'Streven bij de overdracht is een zorgvuldig proces zonder tijdsdruk. De belangrijke positie van Agrico in de branche, waar Van Hoogen zich altijd voor heeft ingezet, willen we met de directiewissel in stand houden.'

Zuidhof zal de komende tijd, waarbij hij samen met Van Hoogen de directie vormt, steeds meer functies overnemen. Laatstgenoemde zal na zijn terugtreden als statutair directeur nog enkele maanden als adviseur aan Agrico verbonden blijven om een aantal klussen voor de coöperatie te verrichten. Die staan los van de directievoering.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer