Leon Cuypers nieuwe Chief Operating Officer van Vion Pork

Leon Cuypers is sinds 1 september de nieuwe Chief Operating Officer (COO) van de Business Unit Pork van Vion. Hij volgt John de Jonge op.

Leon+Cuypers+nieuwe+Chief+Operating+Officer+van+Vion+Pork
© Vion

Cuypers werkte voor deze functiewijziging als director business development bij Vion. Daarnaast was Cuypers (43) sinds hij in 2015 in dienst kwam Director Business Development, directeur van de noordelijke Pork-vestigingen van Vion en Director Supply Chain.

De nieuwe COO heeft daarmee ruime ervaring opgedaan binnen Vion, stelt CEO Ronald Lotgerink. 'Zijn huidige rol als Director Business Development voor onze Business Unit Pork maakt hem tot een uitstekende opvolger die de business en de processen goed kent. Ik ben blij hem te mogen verwelkomen als lid van ons Executive Committee.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

Meer weer