mmmEggies zetten vakvrouw tijdens 't Kakelspektakel in het zonnetje

De mmmEggies, pluimveehoudsters die het Nederlandse ei promoten, organiseren een event voor vakvrouwen uit de legpluimvee- en opfoksector: 't Kakelspektakel. Dat vindt vrijdag 23 september plaats in het Gelderse Winssen.

mmmEggies+zetten+vakvrouw+tijdens+%27t+Kakelspektakel+in+het+zonnetje
© Studio Kastermans

'Het wordt een middag voor vakvrouwen. Door onze achtergrond begrijpen wij elkaar als geen ander. Dat is aan een buitenstaander niet uit te leggen. Het bedrijf, de boerderij, staat altijd op de eerste plaats, maar er mag zeker ook aandacht zijn voor de boerin!', zegt Petra Smits. Zij is mede initiatiefneemster van dit evenement en legpluimveehouder in het Limburgse Ysselsteyn.

'Deze middag is er ruimte om elkaar te ontmoeten, kennis te maken en elkaar te inspireren. Ook kunnen de vrouwen genieten van verrassend entertainment, muziek en een kakeluurtje. Dat alles onder het genot van een hapje en een drankje', vervolgt Smits. Een tipje van de sluier licht zij alvast op: cabaret en kleinkunstenaar Janneke Jager is erbij. 'Het wordt een mooie middag zonder commerciële bijbedoelingen.'


Historische boomgaard

't Kakelspektakel wordt gehouden op een bijzondere locatie: 'In de Kas' in Winssen. Deze duurzame locatie, waar het verbinden van mensen en ideeën centraal staat, ligt in een historische boomgaard. Het is goed bereikbaar vanuit het hele land. De locatie ligt op 5 minuten afstand van de A73, afrit 1-Beuningen. Aanmelden voor dit event kan hier.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer