Nieuwe website voor Blij met een Ei

Stichting Blij met een Ei presenteert vrijdag, op Wereld Eidag, een nieuwe website. Dat gebeurt onder andere omdat vanwege covid-19 fysieke promotieactiviteiten niet mogelijk zijn. De nieuwe website is meer gericht op de burger en het onderwijs.

Nieuwe+website+voor+Blij+met+een+Ei
© Blij met een Ei

Volgens voorzitter Hugo Bens is er het afgelopen jaar efficiënt, digitaal en met veel enthousiasme doorgewerkt om het Nederlandse ei en de legpluimveehouderij verder op de kaart te zetten. Dat gebeurde samen met mmmEggies, een groep kippenboerinnen die ook het Nederlandse ei promoot richting consument via social media, evenementen en beurzen.

mmmEggies en Blij met een Ei hebben afgelopen maanden ook het spel de Kakelpot ontwikkeld. Het gaat om een pot met kakelvragen en weetjes over kippen en eieren die thuis, op school, in de kantine of op het werk op tafel gezet kan worden voor een gezellig momentje of om Wereld Eidag te vieren.

Pluimveehouders en bedrijven die donateur of sponsor zijn van Stichting Blij met een Ei hebben de Kakelpot afgelopen week ontvangen. Nieuwe sponsors en donateurs ontvangen de Kakelpot als welkomstgeschenk.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

Meer weer