Silo's omgetoverd tot kunstwerken

De silo's van voerleverancier Gijs uit het Gelderse Azewijn zijn omgetoverd tot kunstwerken. Kunstenaar Collin van der Sluijs is een week bezig geweest om de silo's een ander beeld te geven. 'De silo's waren al mooi, maar nu ze nog mooier zijn worden, is het een aanwinst voor de regio', reageert Erik Reefhuis van Gijs.

Het kunstwerk is onderdeel van de Silo Art Tour door de Achterhoek. De eerste silo's die zijn beschilderd, zijn die van melkveehouder Suzanne Ruesink in Aalten. Inmiddels zijn tien gebouwen in de Achterhoek beschilderd.

Dianne Berntsen is eigenaar van de silo's die door Gijs worden gebruikt. 'Ik vond het nog wel een dingetje, want als het erop staat, gaat het er niet meer af. Maar ik vind het helemaal geweldig geworden.'

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  17° / 11°
  20 %
 • Maandag
  17° / 7°
  5 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  5 %
Meer weer