Ruben Klein Teeselink nieuwe portefeuillehouder NAJK melkvee

De 22-jarige Ruben Klein Teeselink is de nieuwe portefeuillehouder melkveehouderij van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK). Tijden de algemene vergadering op 25 augustus werd hij unaniem verkozen tot nieuwe dagelijks bestuurder van NAJK. Hij treedt hiermee in de voetsporen van Marije Klever.

Ruben+Klein+Teeselink+nieuwe+portefeuillehouder+NAJK+melkvee
© NAJK

Klein Teeselink is samen met zijn ouders eigenaar van een melkveebedrijf met bijbehorend jongvee in het Overijsselse Holten. Ze houden hier zo'n honderd melkkoeien. Zijn hart ligt bij de melkveehouderij. 'Toen ik deze vacature als dagelijks bestuurder bij NAJK voorbij zag komen, was ik meteen enthousiast. Bij melkvee ligt mijn passie en ik ga me er keihard voor inzetten dat iedere jonge melkveehouder ook zijn of haar droom na kan jagen.'

Het zijn momenteel roerige tijden voor jonge boeren, maar Klein Teeselink blijft graag positief. 'Door dat te blijven, goede communicatie en zoveel mogelijk de conversatie met elkaar aan te gaan, hoop ik de belangen van de jonge melkveehouders op een zo goed mogelijke manier te kunnen behartigen!'


Afscheid Marije Klever

Met de benoeming van Klein Teeselink is Marije Klever teruggetreden uit het dagelijks bestuur van NAJK. De melkveehoudster was sinds 2018 portefeuillehouder. Na vier jaar belangenbehartiging gaat zij zich meer focussen op het eigen bedrijf.


In onderstaande video stelt Klein Teeselink zich voor


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  17° / 9°
  20 %
 • Maandag
  18° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
Meer weer