Managementprogramma's GEA en Uniform-Agri gaan samenwerken

Leverancier van melk- en voerapparatuur GEA en de gespecialiseerde softwareontwikkelaar voor koemanagement Uniform-Agri gaan nauw samenwerken bij hun managementsystemen. De data van de systemen wordt onderling uitwisselbaar.

Managementprogramma%27s+GEA+en+Uniform%2DAgri+gaan+samenwerken
© Persbureau Noordoost

Melkveehouders kunnen door deze samenwerking GEA-apparatuur bedienen in combinatie met de uitgebreide analyses van het Uniform-Agri-programma.

Een interface maakt de data van het GEA DairyNet-systeem uitwisselbaar met de Uniform-Agri-software. Melkveebedrijven die Uniform-Agri al gebruiken als hun belangrijkste koemanagementsysteem, kunnen nu daarin de data van de GEA-apparatuur integreren. 'En dit alles zonder concessies te hoeven doen aan de voordelen en toekomstige ontwikkelingen van ons GEA DairyNet-systeem', legt GEA-vicepresident Holger Siegwarth uit.


Dubbele invoer voorkomen

'Moderne melkveehouders die geconfronteerd worden met toenemende administratieve werkzaamheden, zullen enorm profiteren van deze samenwerking. Het voorkomt dubbele of driedubbele invoer van gegevens op de boerderij', vult directeur Harm-Jan van der Beek van Uniform-Agri aan.

De systemen van GEA en Uniform-Agri stellen melkveehouders in staat verschillende apparatuur, dealers en wereldwijde melkregistratieorganisaties te integreren. De uitrol start dit najaar in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  20 %
 • Zondag
  22° / 16°
  90 %
Meer weer