Albert Heijn gaat jaarrond champignons van Nederlandse bodem aanbieden

Consumenten kunnen aan het eind van dit jaar ook shiitakes bij de Albert Heijn in de schappen vinden. Daarmee zijn vanaf dat moment alle paddenstoelen bij de supermarktketen jaarrond van Nederlandse bodem.

Albert+Heijn+gaat+jaarrond+champignons+van+Nederlandse+bodem+aanbieden
© Vidiphoto

De meeste paddenstoelen bij de Albert Heijn komen al via het Beter voor Natuur & Boer-programma. Dat geldt voor de kastanjechampignons, kleine kastanjechampignons, witte champignons, oesterzwammen, bundelzwammen en koningsoesterzwammen.

De supermarkt heeft langdurige samenwerkingen met ruim 360 vaste groente- en fruittelers, waarvan veertien paddenstoelentelers. De ondernemers investeren in smaak, kwaliteit, innovatie, klimaat en biodiversiteit. De paddenstoelentelers binnen het Beter voor Natuur & Boer-programma houden zich bezig met duurzame bedrijfsvoering waarbij de nadruk ligt op verbetering van biodiversiteit en bodem. Daarnaast staat de langdurige samenwerking centraal.

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
 • Maandag
  22° / 10°
  5 %
Meer weer