Nieuwe voorzitters eenden- en kalkoenhouders LTO/NOP

Eendenhouder Margje Dogterom vervangt Jaap Maarsingh als voorzitter van de eendenhouders en lid van de vakgroep Pluimveehouderij van LTO/NOP. Kalkoenenhouder Dirk van der Sterren volgt Marco Schrotenboer op als voorzitter van de kalkoenenhouders.

Nieuwe+voorzitters+eenden%2D+en+kalkoenhouders+LTO%2FNOP
© Pixabay

Margje Dogterom is sinds 2017 eendenhouder op een bedrijf in het Flevolandse Lelystad. De eendenhouderij wordt gecombineerd met akkerbouw. Dogterom is daarnaast docent veehouderij bij Aeres Hogeschool in Dronten.

Dirk van der Sterren volgt Marco Schrotenboer op als voorzitter van de Kring Kalkoenhouders en lid van de vakgroep van LTO/NOP. Hij was al lid van de Kring Kalkoenhouders. Van der Sterren heeft samen met zijn broer een akkerbouw- en kalkoenenbedrijf met twee locaties in Drenthe, een in Zwiggelte en een in Linde.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  23° / 8°
  10 %
 • Donderdag
  17° / 9°
  10 %
 • Vrijdag
  20° / 8°
  0 %
Meer weer