LTO Nederland en Biohuis hernieuwen samenwerking

LTO Nederland en Biohuis hebben woensdag hun hernieuwde samenwerking vastgelegd met de ondertekening van de overeenkomst. Hiermee wordt gezamenlijk ingezet op belangenbehartiging voor ondernemers met biologische bedrijfsvoering op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau.

LTO+Nederland+en+Biohuis+hernieuwen+samenwerking
© Twan Wiermans

Biologische land- en tuinbouw is niet meer weg te denken als belangrijke sector en de ambities voor de toekomst zijn groot, stelt LTO. De organisatie positioneert biologische landbouw als een van de mogelijke transitiepaden richting een toekomstgerichte land- en tuinbouw in haar concept-Toekomstvisie 2030.

Een sterke belangenbehartiging voor de biologische primaire sector is ondersteunend aan deze transitie van groot belang, vinden beide partijen. Voor Biohuis is de samenwerking met LTO belangrijk om de verbinding met de andere sectoren te onderhouden. Met de samenwerkingsovereenkomst van LTO en Biohuis wordt hier gezamenlijk invulling aan gegeven.


Met de hernieuwde samenwerking trekken LTO en Biohuis gezamenlijk op in de belangenbehartiging voor biologische ondernemers en ze versterken elkaar waar mogelijk. Dat gebeurt op (inter)nationaal, regionaal en lokaal niveau. De samenwerkingsovereenkomst is voor onbepaalde tijd gesloten.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
 • Dinsdag
  8° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  14° / 5°
  85 %
Meer weer