Bergmann geeft Royal-opraapwagen update

Bergmann heeft de Royal-opraapwagen op allerlei details vernieuwd. Zo is er achter de pick-up nu een extra looprol te krijgen, een betere achterklep en stillere klep voor de losautomaat boven in de voorwand.

Bergmann+geeft+Royal%2Dopraapwagen+update
© Bergmann

Wanneer op minder draagkrachtige grond beide pickupwielen aan de zijkanten kunnen insporen en de tanden dus te laag over de grond gaan, houdt een extra looprol de pick-up voortaan op de juiste werkhoogte. Deze looprol is in zes werkhoogtes instelbaar.

Daarnaast is de voorwand nu voorzien van een opzetstuk dat een betere geleiding van het gras geeft naar de klep van de optionele laadautomaat bovenin de wand. Deze klep kreeg ook een nieuwe rubber gelagerde ophanging en veerbelasting, waardoor hij vooral minder geluid veroorzaakt als voorheen.


Hoek achterklep instelbaar

De Royal-opraapwagen beschikt nu ook over een rechte achterklep met automatische vergrendeling. Loswalsen zijn een optie, maar de klep is ook deels te openen tot een instelbare openingshoek voor het gelijkmatig lossen van de vracht.

Voor het zomerstalvoederen is er een losband te krijgen. Alle opraapwagens zijn standaard uitgerust met isobus. Als er ook een CCI 800, 1200 of een andere Agrirouter-compatibele isobus terminal aan boord is, kan de machine gps- en opdrachtgegevens in ISO-XML-formaat maken voor de gewenste eindpunten.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    13° / 11°
    80 %
  • Zaterdag
    17° / 6°
    20 %
  • Zondag
    18° / 10°
    65 %
Meer weer