Stier doodt medewerker op Vion-slachterij Tilburg

Bij een incident op de Vion runderslachterij in het Brabantse Tilburg heeft een stier vrijdagochtend een medewerker van een transportbedrijf aangevallen. Die persoon is daarbij om het leven gekomen, meldt de politie.

Stier+doodt+medewerker+op+Vion%2Dslachterij+Tilburg
© Pixabay

Waarschijnlijk heeft de stier de man aangevallen bij het verlaten van de vrachtwagen. Er is nog een traumahelikoper opgeroepen, hulp mocht echter niet meer baten. De arbeidsinspectie zal met behulp van de politie de exacte toedracht onderzoeken. Ook slachtofferhulp is ingeschakeld.


Stieren kunnen gevaarlijk worden. Ook in de veehouderij vinden ongelukken met stieren plaats, meldt Stigas. Tussen 2013 en 2020 deden zich vijf dodelijke ongelukken met stieren voor. De topstier Bernell is onlangs ook geruimd, omdat hij te agressief werd richting de medewerkers van het spermawinstation.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  23° / 10°
  5 %
 • Woensdag
  27° / 16°
  5 %
 • Donderdag
  26° / 15°
  55 %
Meer weer