WEBINAR: Hoe geld verdienen aan duurzame zuivel?

Hoe kun je als melkveehouder blijven verdienen in een omgeving waarin markt, klimaat en regelgeving continu veranderen? Nieuwe Oogst houdt hierover vanavond om 20 uur een webinar. Dat gebeurt in samenwerking met Rabobank.

WEBINAR%3A+Hoe+geld+verdienen+aan+duurzame+zuivel%3F
© Eljee Bergwerff

De vraag naar zuivel blijft toenemen. Blijft dit zo en wat betekent dit voor de melkprijs, wereldzuivelmarkt en kostprijsontwikkeling? Welk effect heeft dit op het verdienvermogen van melkveehouders en welke rol speelt duurzaamheid daarbij? In het webinar komen drie boeren aan het woord die met vallen en opstaan hun verdienmodel hebben aangepast op de toekomstige ontwikkelingen.

U kunt bijdragen van de volgende sprekers verwachten: Marijn Dekkers (sectormanager melkveehouderij Rabobank) en Daniëlle Duijndam (zuivelanalist RaboResearch Food & Agri), naast Noortje Krol (melkveebedrijf de Waaistap), Els Uijterlinde (Erve Mentink) en Rakesh de Vries (melkveehouder in Friesland). Gespreksleider is Esther de Snoo (hoofdredacteur Nieuwe Oogst).


• Aanmelden voor webinar 'Verdienen aan duurzaamheid in de zuivel'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
 • Dinsdag
  8° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  12° / 4°
  85 %
Meer weer