Artikelen door Redactie Nieuwe Oogst

Podcast: Aandacht voor vitaliteit werknemers is belangrijk

Algemeen

In deze aflevering van Werkgeverspraat staat de vitaliteit van werknemers centraal. Wat is vitaliteit en waarom zou je hier als werkgever aandacht voor moeten hebben?

Varkenspestbesmetting Vogelsang is vierde in Duitsland

Veehouderij

Het vierde met Afrikaanse varkenspest getroffen bedrijf is gevestigd in Vogelsang. Dat maakte landbouwminister Till Backhaus van de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern bekend. Het gaat om een gesloten bedrijf met duizend zeugen en achtduizend...

Bekijk het webinar over gewasbescherming in de Green Deal

Algemeen

Het webinar 'Wat betekent de Green Deal voor gewasbescherming?' van Nieuwe Oogst en Bayer van 18 oktober gemist of wilt u het nog een keer terugkijken? Geen probleem, hierboven kan dat.

Webinar: wat betekent de Green Deal voor gewasbescherming?

Akker- & Tuinbouw

Europa kiest resoluut voor een duurzamere voedselproductie. Deze strategie wordt verankerd in de Green Deal en zal gevolgen hebben voor het gewasbeschermingsmiddelenbeleid. Wat betekent dit in de boerenpraktijk? Stel al uw vragen hierover tijdens...

Podcast: Hoe motiveer je je werknemers?

Algemeen

Deze aflevering van Werkgeverspraat gaat over het motiveren van medewerkers, want iedere werkgever wil tenslotte graag gemotiveerd personeel. Waar raken medewerkers gemotiveerd van? Kun je iedereen wel motiveren? En hoe doe je dat dan?