Bedrijfsovername staat centraal in miniworkshops over opvolging

Alle aspecten van bedrijsopvolging staan centraal tijdens de Expeditiedagen Bedrijfsopvolging die op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni bij De Boerinn in het Utrechtse Kamerik worden gehouden. Het programma bestaat uit miniworkshops over bedrijfsopvolging.

Bedrijfsovername+staat+centraal+in+miniworkshops+over+opvolging
© Groen Kennisnet

In een gezamenlijk programma geven enkele sprekers hun visie en tips over de uitdagingen bij een bedrijfsopvolging. Er zijn elf workshops over uiteenlopende onderwerpen. De workshops vinden vrijdag plaats van 14.30 tot 19.30 uur en zaterdag van 11 tot 15 uur. Tijdens beide dagen zijn er drie tijdsloten waarin workshops worden gegeven.

De workshops zijn bedoeld voor eenieder die (in)direct betrokken is bij een agrarische bedrijfsopvolging. Dat kunnen zowel families zijn als adviseurs en andere betrokkenen uit de praktijk. Aanmelden voor de Expeditiedagen Bedrijfsopvolging kan via Groen Kennisnet. De toegang is gratis.


Diverse onderwerpen

De sprekers en de onderwerpen zijn: 'Ondernemingsvorm' door Bas Verbakel, 'Bedrijfsstrategie' door Inge van Schie en Hein Godrie, 'Overnamesom' door Inge van Schie en Hein Godrie, 'Familie' door Robert Baars, 'Wonen' door Edwin Weesie, 'Het echte gesprek' door Judith van Helvert, 'Vertrouwen' door Gerry Kouwenhoven, ' Geschiktheid ondernemer (intreder)' door Gerry Kouwenhoven, 'Loslaten' door Wim de Bont, 'Partner van de ondernemer' door Judith van Helvert en 'Zij-instromer' door Edwin Weesie.

De organisatie is in handen van het NAJK. De workshops worden gegeven door Aeres Hogeschool, HAS Hogeschool, Hogeschool Windesheim, Hogeschool Inholland, Hogeschool Utrecht en Van Hall Larenstein.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  8° / 5°
  20 %
 • Donderdag
  6° / 3°
  10 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  10 %
Meer weer