Stijging zuivelnoteringen komt tot stilstand

Nadat de zuivelnoteringen van ZuivelNL wekenlang in de lift zaten, is de stijging er nu even uit. Er is wel een wisselend beeld te zien. De notering voor verse boter steeg de laatste weken het hardst, daar gaat nu 10 euro per 100 kilo vanaf.

Stijging+zuivelnoteringen+komt+tot+stilstand
© Twan Wiermans

De notering voor verse boter komt daarmee uit op 725 euro. Die voor vollemelkpoeder stijgt juist 10 euro en noteert deze week 529 euro. De notering voor weipoeder stijgt 1 euro en staat daardoor op een waarde van 147 euro.

De andere twee noteringen blijven in week 15 stabiel. Die voor mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden blijft staan op 424 euro. Voor mageremelkpoeder voor veevoer blijft de notering eveneens hetzelfde en komt daardoor opnieuw uit op 414 euro.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 4°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer