Zuivelnoteringen relatief stabiel

Na de forse stijgingen van de voorbije maanden en een wat wisselend beeld vorige week, zijn de meeste zuivelnoteringen nu enigszins stabiel. Een plus zit er echter nergens meer in. Alleen de notering voor mageremelkpoeder voor consumptiedoeleiden laat een behoorlijke beweging zien en daalt 8 euro naar 416 euro.

Zuivelnoteringen+relatief+stabiel
© Nieuwe Oogst

De noteringen voor verse boter en vollemelkpoeder blijven stabiel op respectievelijk 725 en 529 euro. Mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden zakt deze week 1 euro naar 413 euro. Eenzelfde daling kent weipoeder, die daarmee deze week op 146 euro uitkomt.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer