Zomereditie IPM Essen trekt 170 exposanten

De zomereditie van de Duitse handelsbeurs IPM Essen trekt zo'n 170 exposanten, heeft de organisator bekendgemaakt. Onder de deelnemers bevindt zich Bizz Holland.

Zomereditie+IPM+Essen+trekt+170+exposanten
© Joost van Winsen

De beursdeelnemers komen uit achttien verschillende landen, meldt IPM Essen verder. Het leeuwendeel komt echter uit Duitsland zelf, waaronder Landgard, Floragard, Pöppelmann en Baumschule Wilhelm Ley. Fachverband Deutscher Floristen, de Duitse vereniging van bloemisten, werkt aan de beurs mee door nieuwe trends te tonen.

Het Verband des Deutschen Blumen-Groß- und Importhandels (BGI), de Duitse evenknie van de Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijprodukten, belicht tijdens de bijeenkomst de nieuwe marktsituatie sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne.


De zomerbeurs in Essen is de kleine broer van de grote winterbeurs in januari, die vanwege corona de afgelopen twee jaar niet plaatsvond. De bijeenkomst wordt op 13 en 14 juni gehouden en is een mix van een beurs en een netwerkbijeenkomst en beslaat twee hallen: hal 7 en 8.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
Meer weer