Flynth neemt Accon avm over

Flynth neemt Accon avm over, daarover hebben beide partijen overeenstemming bereikt. De onderhandelingen werden eind december vorig jaar gestart.

Flynth+neemt+Accon+avm+over
© Accon avm

Beide adviseurs- en accountantsorganisaties hebben onder voorwaarden overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen van Accon avm door Flynth. Autoriteit Consument en Markt (ACM) moet de overname nog goedkeuren. De verwachting is dat dit in de eerste helft van het tweede kwartaal gebeurt.

Met de voorgenomen overname ontstaat een adviseurs- en accountantsorganisatie van ongeveer 2.400 medewerkers met werk- en bezoeklocaties door heel Nederland. Flynth en Accon avm behoren volgens eigen zeggen tot de top 10 van de Nederlandse accountancy.


Strategie en ambities

De aangekondigde transactie past in de strategie en ambities van Flynth, geef het aan. Het bedrijf wil zijn huidige 'brede palet aan dienstverlening' op het gebied van accountancy, audit & assurance, fiscaliteit en advies verder uitbreiden. Met de overname wil de organisatie bovendien nog meer van betekenis zijn in specifieke sectoren.

'Tenslotte ontstaan door schaalgrootte efficiencyvoordelen die zich door vertalen in de dienstverlening', geeft Bas Hidding als voorzitter van de raad van bestuur van Flynth aan. 'Een gezamenlijke toekomst biedt een gezond en duurzaam perspectief voor onze klanten en medewerkers. Vanuit een grotere en bredere klantbediening kunnen we samen antwoorden vinden op de vraagstukken van de toekomst.'


Soepele integratie

Voorzitter Theo de Vries van de raad van bestuur van Accon avm vult hem aan. 'Ook wij kijken met vertrouwen naar een gezamenlijke toekomst. De bundeling van krachten met Flynth is de beste stap voor Accon avm. Qua cultuur en mentaliteit zijn er grote overeenkomsten, we delen historische roots. We gaan nu samen naar een soepele integratie toewerken.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  10° / 5°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer