Bredefleur lanceert website op Valentijnsdag

Leliekwekerij Bredefleur met vestigingen in het Zuid-Hollandse Moerkapelle en het Flevolandse Luttelgeest heeft Valentijnsdag uitgekozen om zijn nieuwe website met ontmoetingsplatform te lanceren.

Bredefleur+lanceert+website+op+Valentijnsdag
© Bredefleur

Op de website zijn 25 soorten lelies te vinden met namen als Dark Secret, Viva la vida of Original Love. Toepasselijk voor Valentijnsdag is het BFF-platform op de site. De afkorting die bekend staat als 'Best Friends Forever' wordt door de kweker omgezet naar 'Brede Fleur Forever'. Op het platform gaan bloemisten hun mooiste creaties tonen.

Het platform moet daarbij gaan dienen als een manier voor verschillende partijen in de brancheketen van veredeling en teelt tot verkoop om met elkaar in contact te komen. Bloemisten die zich aanmelden, krijgen een BFF-welkomstbox met lelies. Op de website kunnen veredelaars en bollenkwekers ook hun lelies zien groeien.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  10° / 5°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer