Cosun en Jinc werken samen aan betere kansen op arbeidsmarkt

Cosun is vanaf deze week partner van non-profitorganisatie Jinc. Die zet zich in om de jeugd aan een goede start op de arbeidsmarkt te helpen.

Cosun+en+Jinc+werken+samen+aan+betere+kansen+op+arbeidsmarkt
© Cosun

Door zich als partner te verbinden, kan Cosun bijdragen aan het creëren van gelijke kansen voor kinderen in Nederland. Samen met Jinc laat Cosun Bredase kinderen kennismaken met de voedselketen en verschillende functies binnen het bedrijf.

In Nederland groeien honderdduizenden kinderen op in wijken met weinig rolmodellen en veel armoede. Ieder kind heeft talent, maar de kinderen uit deze wijken krijgen vaak minder kansen om hun talent te ontwikkelen. Jinc ondersteunt sinds 2003 kinderen en jongeren van acht tot zestien jaar die opgroeien in armoede en/of met een sociaaleconomische achterstand.


Korte stage

Via de Jinc-projecten maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past, volgen ze trainingen of kunnen ze een korte stage lopen binnen een bedrijf. Jinc begeleidt in Breda op dit moment 1.400 kinderen. Jinc werkt samen met het onderwijs en diverse partners uit het bedrijfsleven. Vanaf deze week is Cosun dus één van die partners.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer