Boer en burger 'daten' weer op Valentijnsdag

Zeven boerenorganisaties werken samen om boeren en burgers met elkaar te verbinden op 14 februari, Valentijnsdag. In het kader van de actie 'Make a Date 2022' vinden de ontmoetingen plaats. Deelnemers kunnen zich nu aanmelden.

Boer+en+burger+%27daten%27+weer+op+Valentijnsdag
© Archief

Boeren van Nederland, The Pig Story (POV), Boert Bewust, Team Agro NL, Trotse Jonge Boeren, NAJK en LTO Noord roepen agrarische collega's op aan te haken. Zij mogen zelf bedenken wie ze uitnodigen om op 'date' te gaan: een buurman, een bekende Nederlander, de plaatselijke supermarkteigenaar of een hele schoolklas. De organisatie hoopt dat vooral mensen buiten de boerenbubbel worden uitgenodigd.

Deelnemers kunnen zich melden via de site van Boeren van Nederland. Daar staat informatie over de werkwijze en handige tips om in gesprek te gaan. De eerste dates tussen boeren en burgers vonden in 2018 plaats. Ook in 2019, 2020 en 2021 stimuleerde 'Make a date' boerderijbezoeken en ontmoetingen. Agrifirm en Aeres Hogeschool ondersteunen het initiatief.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer