VannoVa breidt distributiecentrum voor chrysanten snel uit

VannoVa breidt het distributiecentrum in Naaldwijk uit. Een snelle actie. Het samenwerkingsverband van een aantal chrysantenkwekers vierde afgelopen september het eenjarig bestaan.

VannoVa+breidt+distributiecentrum+voor+chrysanten+snel+uit
© VannoVa

Het distributiecentrum is al veel te klein gebleken en door succes wordt het uitgebreid. Sinds de oprichting van het distributiecentrum is de directe verkoop enorm toegenomen, de eigen VannoVa-webshop heeft hier een grote bijdrage aan geleverd.

In het nieuwe distributiecentrum is een verpakkingsruimte ingericht die drie keer zo groot is als voorheen. Ook wordt de ruimte voorzien van een grotere koelcel en een nieuwe ompaklijn.


Klantgericht

Laurens van der Lans ontfermt zich vanuit VannoVa over het distributiecentrum. 'Ik ben jarenlang klantgericht geweest en heb daardoor veel goodwill van de handel gehad. Ik ben trots dat ik me nu met mijn kennis en ervaring kan inzetten voor VannoVa.'

Het distributiecentrum biedt de centrale voorraad vanuit alle aangesloten 'Master Growers'. Dit biedt volgens het samenwerkingsverband veel voordelen voor de klant. Het zorgt ervoor dat de chrysanten efficiënter en duurzamer worden geleverd. En de klanten in onder andere Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk worden sneller beleverd. Klanten die voor 11 uur 's morgens bestellen, hebben de chrysanten vaak ruim voor 15 uur binnen, stelt VannoVa.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  9° / 7°
  95 %
 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 9°
  90 %
Meer weer