Lely stuurt minister Van der Wal open brief

In het Financieel Dagblad van vandaag staat een open brief van Lely aan minister Christianne van der Wal voor Natuur en Stikstof. Daarin nodigt het bedrijf de minister uit voor een gesprek over hoe met evenveel koeien en boeren de stikstofuitstoot toch kan worden teruggebracht.

Lely+stuurt+minister+Van+der+Wal+open+brief
© Frits Huiden

'Fijn dat u er bent. Want de stikstofuitdaging vraagt om een oplossing', schrijft Lely in FD. De oplossing die Lely aangeeft daarvoor in huis te hebben, is de Lely Sphere. 'Een circulair stalsysteem dat de stikstofuitstoot met 70 procent reduceert', stelt het bedrijf dat is gevestigd in het Zuid-Hollandse Maassluis. Eind november is de Lely Sphere gekozen tot de beste nieuwe uitvinding in de sector.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  18° / 12°
  30 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  10 %
 • Zaterdag
  22° / 14°
  20 %
Meer weer