Kerstboodschap Booijink Veevoeders voor boer en tuinder

Als positief gebaar naar boeren en tuinders toont Booijink Veevoeders in het Overijsselse Raalte op kerstavond een boodschap op zijn fabriek. 'Trots op de sector, trots op onze klanten. In deze bijzondere tijd, wensen wij iedereen een smakelijk kerstdiner. Fijne feestdagen.'

Kerstboodschap+Booijink+Veevoeders+voor+boer+en+tuinder
© Booijink Veevoeders

'Want trots dat zijn we', geeft directielid Paul Booijink van Booijink Veevoeders aan. 'In onze sector bevinden zich ondernemers die kansen zien en vooruitstrevend zijn. Stimulans vanuit de overheid is daarom op zijn plaats, in plaats van negatieve framing, zoals stikstof en CO2. In de toekomst hebben we juist deze innovatieve en kennisrijke sector nodig om mensen te blijven voeden.'Naast een positief gebaar naar de agrarisch ondernemers, is specifiek voor kerstavond gekozen om dit bericht te tonen. 'Het is één van de avonden dat we onze winkelwagens volladen met voedsel voor de kerstdiners. Daarom een boodschap met een knipoog: waar komt jouw kerstdiner vandaan? Een mooie boodschap om de feestdagen mee in te gaan.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer