Zuivelmarkt+nog+altijd+positief+gestemd
Nieuws
© Twan Wiermans

Zuivelmarkt nog altijd positief gestemd

De zuivelnoteringen van ZuivelNL laten deze week opnieuw een positief beeld zien. De prijzen blijven hoog met een uitschieter voor vollemelkpoeder.

De notering voor vollemelkpoeder gaat 15 euro omhoog naar 400 euro per 100 kilo. De boterprijs is stabiel op 544 euro, de mageremelkpoeders laten kleine plusjes zien. Mageremelkpoeder kost een euro meer dan vorige week en noteert 316 euro.

Mageremelkpoeder voor veevoer is zelfs een euro duurder en noteert inmiddels 317 euro.Voor weipoeder moet 2 euro meer betaald worden dan vorige week. De notering komt op 110 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.
Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 2°
  20 %
 • Donderdag
  4° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  50 %
Meer weer