Gerberatelers stemmen in met vervolg promotiecampagne

Gerberatelers die lid zijn van Royal FloraHolland hebben unaniem ingestemd met het nieuwe promotieplan gerbera 2022-2024. Alle stemmers zijn voor het vervolg van promotiecampagne Coloured by Gerbera.

Gerberatelers+stemmen+in+met+vervolg+promotiecampagne
© Michiel Elands

De telers die stemden, vertegenwoordigen 81,2 procent van de totale gerbera-omzet bij de bloemenveiling. Via de productspecifieke promotieregeling van de veiling dragen vanaf 1 januari 2022 alle gerbera-aanvoerders, leden en niet-leden van FloraHolland, bij aan de promotie van de bloem.

De promotieheffing is 0,15 procent over de gerbera-omzet via FloraHolland. De bloemenveiling int het geld per kwartaal en de looptijd eindigt op 31 december 2024. In opdracht van de FloraHolland Product Commissie (FPC) Gerbera heeft de promotiecommissie van gerberatelers een plan op hoofdlijnen ontwikkeld. Dat werd woensdag tijdens de productbijeenkomst van de FPC Gerbera in het Noord-Hollandse Aalsmeer toegelicht.


Invulling

De promotiecommissie Gerbera gaat de komende tijd met telers, het creatief bureau en FloraHolland aan de slag om het promotieplan en het vervolg van de campagne de komende jaren in te vullen.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer