Platform+melkgeitenhouderij+organiseert+landelijke+geitendag
Nieuws
© René Eijsink

Platform melkgeitenhouderij organiseert landelijke geitendag

Antibiotica, zoönosen en de zorg voor jonge dieren zijn enkele onderwerpen die tijdens de landelijke geitendag op 10 december aan bod komen. Initiatiefnemer is Platform Melkgeitenhouderij. Deze bijeenkomst zou aanvankelijk in zaal Verploegen in het Gelderse Wijchen worden gehouden, vanwege de corona wordt deze online gehouden.

Op de geitendag met als thema 'Be goat and tell it' worden de onderwerpen uit de verduurzamingsagenda melkgeiten behandeld. Daarnaast zijn diverse workshops te volgen en wordt stilgestaan bij hoe geitenhouders zichzelf en de sector kunnen presenteren.

Platform Melkgeitenhouderij vindt de mening van de veehouders belangrijk, daarom is er gedurende de dag veel ruimte voor discussie, geeft de initiatiefnemer aan. Zowel melkgeitenhouders als toeleveranciers en afnemers zijn welkom.

Update 30 november: Inmiddels is duidelijk dat deze bijeenkomst online wordt gehouden.


Lees ook: Geitendag 'Be goat & tell it' over verduurzamingsagenda

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 2°
  70 %
 • Vrijdag
  5° / 0°
  70 %
 • Zaterdag
  7° / 3°
  70 %
Meer weer