Nieuwe directeur A-ware België

Belgische melkveehouders kunnen vanaf volgend jaar melk gaan leveren aan A-Ware. Daartoe benoemt het zuivelbedrijf Luc Van Hoe per 1 januari 2021 tot directeur melkveehouderijzaken België. Hij wordt verantwoordelijk voor het werven van melkveehouders en het inrichten van de toelevering van melk voor A-ware in België.

Nieuwe+directeur+A%2Dware+Belgi%C3%AB
© Royal A-ware

Van Hoe heeft een lange carrière op directieniveau in de internationale zuivelindustrie, onder andere bij Kerry Group in Ierland, Savencia in Frankrijk en Milcobel in België. Daarnaast heeft hij een uitgebreid netwerk in de Belgische landbouw- en voedingssector.

De benoeming van Van Hoe volgt op de onlangs aangekondigde voorgenomen overname van de melkpoedertorens in het Vlaamse Aalter van FrieslandCampina door A-ware. Deze voorgenomen transactie wordt momenteel uitgewerkt in een definitieve overeenkomst en zal ter beoordeling worden voorgelegd aan de bevoegde instanties.


Gesprekken met melkveehouders

Met de voorgenomen uitbreiding van de activiteiten van A-ware in België ontstaat voor Belgische melkveehouders een nieuwe mogelijkheid voor de levering van melk. Naar verwachting zal het zuivelbedrijf in de loop van de komende weken de gesprekken met geïnteresseerde melkveehouders starten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer