McCormick lanceert korte wielbasis X7 op Eima

McCormick lanceert op de Italiaanse mechanisatiebeurs Eima een X7-serie met een korte wielbasis. Er zijn vier modellen met vermogens vanaf 165 pk.

McCormick+lanceert+korte+wielbasis+X7+op+Eima
© McCormick

De McCormick X7 SWB-serie is te krijgen met FPT-viercilindermotoren met 4,5 liter inhoud en een FPT-zescilinder met 6,7 liter inhoud. Deze motoren voldoen aan de Stage V-emissie eisen en beschikken over een motorremsysteem.

De serie is te krijgen met een P6-Drive zestraps powershift met vijf versnellingen en de traploze VT-Drive-transmissie voor snelheden tot 50 kilometer per uur.

De viercilinders hebben een wielbasis van 2.651 millimeter en de zescilinders meten qua wielbasis 2.760 millimeter. Maximale bandenmaat achter is 710/60R38 en het maximaal toegestane gewicht is 11.500 kilo.


Compleet uitgerust

De trekkers zijn compleet uitgerust. In de dakrand zijn voortaan twaalf ledwerklampen gemonteerd en de motorkap bestaat uit één geheel. Via het rempedaal is ook te ontkoppelen, wat handig is bij voorladerwerk.

Aan boord is een viertoerige aftakas te vinden en de oliepomp levert 123 liter per minuut. Dit is optioneel te verhogen naar 160 liter per minuut. De hef achter tilt 9.300 kilo en de fronthef tilt 3.500 kilo.

Via een 12 inch-touchscreen op de armleuning zijn alle trekkerinstellingen te maken.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer