Case IH Optum met nieuwe cabine

Case IH heeft de Optum-serie voorzien van een nieuwe cabine met multicontroller armleuningbediening en multihendel. De Optum van Case IH werd in 2015 geïntroduceerd en krijgt nu de eerste update.

Case+IH+Optum+met+nieuwe+cabine
© Case IH

Veel van die vernieuwingen waren ook al te vinden op de Magnum-serie die hierover vanaf 2019 beschikt. Belangrijkste vernieuwing is de cabine en de multicontroller armleuning met de multirijhendel. Daarbij is er een grotere Pro 1200-touchscreen terminal met tweede display in de A stijl.

De cabine biedt 7,5 procent meer ruimte en een lager geluidsniveau van 66 dB(A). Dat is gelukt door betere materialen en afdichtingen te gebruiken. Ook zou het zicht rondom verbeterd zijn door de cabine van 11 procent meer glas te voorzien.


Telemetriepakket

De Optum is voortaan voorzien van een AFS Connect-telemetriepakket voor gegevensoverdracht tussen trekker en een online beheerportaal. Behalve gegevens over locatie en onderhoud is actuele data als het brandstofniveau op afstand uit te lezen. De Optum-serie bestaat uit drie modellen van 250, 270 en 300 pk met cvt transmissie.

Nieuwe cabine, armleuning en telemetrie

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer