Huub van der Velden regiomanager LTO Noord regio West

Huub van der Velden (41) start woensdag 1 september als regiomanager voor LTO Noord regio West. Hij volgt Marijn Vermeulen op, die de positie van manager Ledenzaken bij LTO Noord gaat invullen.

Huub+van+der+Velden+regiomanager+LTO+Noord+regio+West
© ZLTO

Van der Velden werkte hiervoor ruim vier jaar bij ZLTO als coördinator van team plant. Daarvoor heeft hij functies vervuld in vooral de gewasbeschermingsmiddelenbranche. Ook werkt hij in het oogstseizoen vaak mee op een akkerbouwbedrijf.

'Iedere dag mezelf in mogen zetten voor de agrarische sector samen met een team van enthousiaste professionals om het ondernemersklimaat voor de agrarische sector te verbeteren, geeft en brengt veel energie', stelt Van der Velden.

Ook voorzitter Nico Verduin van LTO Noord regio West kijkt uit naar de samenwerking: 'Onze vereniging LTO Noord ook in regio West eigentijds houden is belangrijk. Met focus op belangenbehartiging en dicht bij onze leden. Maar ook door het onderhouden van goede contacten met de wereld om ons heen en door mee te werken aan innovatieve projecten. Dit alles met visie op toekomstgericht ondernemerschap voor onze boeren en tuinders. Huub kent deze activiteiten en heeft de inzichten en ervaring om dit verder te versterken.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
 • Maandag
  22° / 10°
  5 %
Meer weer