Glastuinbouw Nederland werft jongeren met Vlogs uit de Kas

Belangenorganisatie Glastuinbouw Nederland maakt dit jaar weer een serie vlogs om jongeren te inspireren en te motiveren in de kassen te komen werken.

Glastuinbouw+Nederland+werft+jongeren+met+Vlogs+uit+de+Kas
© YouTube/Vlog in de Kas

Elke week komt er een vlog online waarbij enthousiaste en jonge werknemers van diverse glastuinbouwbedrijven laten zien hoe hun werk in de kas eruit ziet. In totaal worden zes video's gemaakt. Met dit vierde seizoen van Vlog uit de Kas worden de jongeren als ambassadeurs voor de glastuinbouwsector ingezet.

Studenten en scholieren die in het weekend of tijdens de vakantie in de kas kunnen werken, zijn zeer belangrijk voor de sector. Door corona is de inzet van medewerkers uit het buitenland nog altijd moeilijk. Daarbij was er al een krapte in arbeid bij de glastuinbouwsector door de economische groei en dalende werkloosheid in Nederland.Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  10° / 5°
  30 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  30 %
Meer weer