Vakbeurs GrootGroenPlus 2021 is geheel volgeboekt

De internationale boomkwekerijvakbeurs GrootGroenPlus 2021 in het Brabantse Zundert is volledig volgeboekt. Met meer dan tweehonderd deelnemers is er een goedgevulde beursvloer met een breed sortiment.

Vakbeurs+GrootGroenPlus+2021+is+geheel+volgeboekt
© GrootGroenPlus

In juli sloot GrootGroenPlus de inschrijfperiode af, zodat de accommodatie kon worden aangepast op het aantal deelnemers. Er werd met een reservemarge gewerkt en ook die werd met nieuwe inschrijvingen gevuld, zodat de beurs vanaf nu volledig is volgeboekt. De beurs is van 6 tot en met 8 oktober.

In de routing zijn enkele wijzigingen aangebracht. De blauwe route is ingekort, terwijl de rode en grijze route zijn verlengd. Al met al is er nog steeds een beursroute van een kilometer lengte. Ook de vaste onderdelen zoals de roadshow, nieuwighedenkeuringen, zintuigentuin, expositie en bibliotheek zijn in de beursopzet verwerkt.


Beurs veilig maken

De grootste wijziging betreft het centrale plein. Dit jaar is er geen gesloten restaurant, maar een overdekt foodplein. Buiten, maar toch overdekt om het de beurs veilig te maken en te houden. Zo zijn er ook toiletgroepen met buitendeuren. Het is daardoor niet nodig om een afgesloten toiletwagen te betreden.

Daarnaast worden alle routes eenrichtingsverkeer (rechtsom) en is er een gescheiden ingang en uitgang met een receptie, garderobe en perskamer in het midden. In alle te bezoeken gedeeltes is rekening gehouden met doorstroom op 1,5 meter afstand. De ventilatie in de hallen is optimaal en de kachels trekken schone buitenlucht aan.


Bezoekersregistratie

Het is verplicht om vooraf een ticket te boeken. Dit kan digitaal via de website. Zo wordt zicht op de aantallen bezoekers gehouden en kan waar nodig worden bijgestuurd. De tijdsblokken die in 2020 moesten worden aangehouden, zijn losgelaten. Volgens de thans geldende algemene regels is dat mogelijk.

Bezoekers kiezen nu een bezoekdag uit en geen uur. Op de toegangstickets is te zien dat GrootGroenPlus is aangemeld bij Testen voor Toegang. Op dit moment is dit voor oktober nog geen verplichting. Ook dat staat aangegeven. Wel wordt gewerkt met shuttles van en naar de parkeerplaats en moeten daar mondkapjes worden gebruikt. Daarmee worden de huidige coronaregels van het openbaar vervoer gevolgd.


Hybride vorm

De beurs is van 6 tot en met 8 oktober voor het eerst alle dagen van 9 tot 18 uur geopend. Er is gekozen voor een hybride vorm waarbij het programma digitaal meedraait met de beursdagen en voor iedereen online en via de gratis beursapp is te volgen.

De organisatie meldt dat Groenbeurs Zundert op 20 en 21 januari 2022 op dezelfde locatie als de najaarsbeurs, het CLTV-terrein in Zundert, plaatsvindt. Aanmelden kan al via de website van Groenbeurs Zundert.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  11° / 1°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  70 %
 • Zaterdag
  10° / 5°
  30 %
Meer weer