Bekijk hier het carbon farming-webinar van Nieuwe Oogst en Bayer

Het webinar van Bayer Crop Science Nederland, LTO Nederland, Nieuwe Oogst en Rabobank over carbon farming gemist of wilt u het nog een keer terugkijken? Geen probleem, hier kan dat.

De hele wereld is op zoek naar nieuwe manieren om koolstof te binden en zo het CO2-gehalte in de lucht terug te dringen. Met carbon farming wordt koolstof vastgelegd in de bodem. Maandag hielden Nieuwe Oogst en Bayer een webinar over carbon farming.

LTO-bestuurslid Jaap van Wenum ging in op wat carbon farming betekent in de boerenpraktijk. Wat is nodig om het aantrekkelijk te maken voor boeren en welke toekomst heeft carbon farming in het toekomstige boerenbedrijf? Ook vertelde hij over het pilotproject dat er vanuit LTO/ZLTO loopt. 'Wij doen ons best voor carbon farming.' Andere sprekers waren Marc Wilmink van Rabobank en Christy van Beek van Bayer.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer