Digitale+tool+van+Royal+Brinkman+helpt+bij+onderhoud+kwekerij
Nieuws
© Han Reindsen

Digitale tool van Royal Brinkman helpt bij onderhoud kwekerij

Tuinbouwleverancier Royal Brinkman introduceert de Service Engine, een digitale tool waarmee onderhoud, reparaties en storingen aan machines en technische installaties kunnen worden gemonitord.

De digitale tool is al bij vijf tomatentelers in gebruik. De Service Engine coördineert en stuurt het onderhoud op de kwekerijen. Adviesbureau bQurius verzorgt de inrichting van de Service Engine. 'Samen met de teler en de eindgebruikers (de monteurs) wordt de ideale inrichting van de Service Engine gerealiseerd', aldus Nick van Balen, hoofd technische dienst van bQurius.


In de Service Engine kunnen verschillende machines worden toegevoegd en data opgeslagen. De tool bouwt een historie van de machines op. Eerdere meldingen en storingen zijn overzichtelijk terug te vinden. Ten tijde van controles en keuringen kan de tool worden geraadpleegd. Van de tool zijn een desktopversie en mobiele app beschikbaar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 10°
  20 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  70 %
Meer weer