Joskin%2Dklanten+kunnen+eerste+machines+online+samenstellen
Nieuws
© Joskin

Joskin-klanten kunnen eerste machines online samenstellen

Bij machinefabrikant Joskin is kiezen van een veewagen of weidebeluchter nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij de keuze kan een agrarisch ondernemer gebruikmaken van de nieuwe onlineconfigurator.

Gedreven door de wens om in alle omstandigheden aan de behoeften van zijn klanten te voldoen, gaat Joskin door met zijn digitale ontwikkeling. Na een nieuwe website, de digitalisering van de showroom en de virtuele rondleiding van zijn verschillende productievestigingen biedt de machinefabrikant nu een onlineconfigurator voor de veewagens en weidebeluchters.

Sinds kort kan elke agrarisch ondernemer de veewagen en beluchter van zijn keuze configureren dankzij een nieuwe configurator die online beschikbaar is. Met een paar muisklikken kan iedereen met deze Joskin-tool een machine op maat ontwerpen. Verschillende opties en beschrijvingen worden aangeboden.


Brutoprijs

Zodra het proces is afgerond, wordt een brutoprijs automatisch gegenereerd. De gebruiker kan dan de volledige documentatie voor zijn configuratie downloaden en contact opnemen met de Joskin-dealer van zijn keuze om meer informatie over het product en de te betalen prijs te verkrijgen.

Deze onlineconfigurator is de eerste van een reeks die gebaseerd is op een selectie uit de Joskin-prijslijst om de belangen en uitrustingen van de verschillende gamma's te centraliseren. Net als in deze eerste versie voor de veewagens en beluchters zullen alle machines van het Joskin-gamma op termijn op een eenvoudige, efficiënte en transparante manier kunnen worden geconfigureerd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  15° / 7°
  20 %
Meer weer