Bestuurswissel+stichting+Centrale+Opfok+%26amp%3B+Teststation
© Pixabay

Bestuurswissel stichting Centrale Opfok & Teststation

Bij stichting Centrale Opfok & Teststation (COT) voor jonge vleesstieren vindt een bestuurswisseling plaats. Secretaris-penningmeester Larissa Stegeman stopt, haar taken worden overgenomen door twee andere bestuursleden.

Stegeman had al eerder aangegeven dat ze vanwege privéomstandigheden per 2021 wilde stoppen met haar bestuursfunctie binnen de stichting. Een zoektocht naar een opvolger heeft vooralsnog niets opgeleverd. Omdat de stichting niet te lang zonder haar functie kan, is besloten om deze functie op te delen.

Bestuurslid Teus Dekker is nu secretaris geworden, terwijl voorzitter John van Kouwen tijdelijk ook de taken van de penningmeester op zich neemt. Dit laatste is tijdelijk, totdat een nieuwe penningmeester is gevonden. Op het COT in het Gelderse Laren worden verschillende jonge stieren van verschillende vleesrassen gezamenlijk opgefokt en daarbij getest. Aan het eind van de periode worden de stieren geveild.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 14°
  20 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer