Nieuwe huisstijl Sensus onderstreept kracht van cichorei

Cichoreiverwerker Sensus heeft een nieuwe huisstijl onthuld, die symbool staat voor de kracht van planten.

Nieuwe+huisstijl+Sensus+onderstreept+kracht+van+cichorei
© Cosun

'Het nieuwe beeldmerk weerspiegelt de kracht van cichorei en de nieuwe huisstijl benadrukt onze ambitie om de wereld gezonder te maken met inuline', zegt CEO Iwan Blankers van Sensus.

De kracht van cichorei ligt in de wortel van de plant, waar de voedingsvezel inuline wordt opgeslagen. De inuline uit de wortels wordt als ingrediënt toegepast in voedingsproducten, supplementen en voeding voor huisdieren. Inuline vervangt suiker en vet en verrijkt voedingsproducten met vezels. Daarnaast heeft inuline een prebiotisch effect. Het stimuleert de groei van goede bacteriën in de darmen. Een gezonde darmflora heeft gunstige effecten op je immuniteit.


Gedeelde visie

De nieuwe huisstijl van Sensus, die in het verlengde ligt van de huisstijl die Cosun begin vorig jaar introduceerde, wordt de komende tijd doorgevoerd in diverse uitingen. 'Wij feliciteren Sensus met de nieuwe look & feel. Vanuit de gedeelde visie is er natuurlijk al een sterke inhoudelijke verbinding en die wordt nu ook visueel bekrachtigd. Hierin zie je terug dat er binnen de Cosun-organisatie nauw wordt samengewerkt aan een duurzame, plantaardige toekomst', bevestigt CEO Albert Markusse van Cosun.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  22° / 13°
  30 %
 • Dinsdag
  24° / 12°
  5 %
 • Woensdag
  26° / 16°
  5 %
Meer weer