Online luchtwasserkennis voor veehouder en controleur

Varkenshouders en toezichthouders van decentrale overheden kunnen via e-learning kennis opdoen over luchtwassers. Ze leren online via een casus wat er komt kijken bij de controle van een luchtwasser op een varkensbedrijf.

Online+luchtwasserkennis+voor+veehouder+en+controleur
© Twan Wiermans

De e-learning module begint met een algemene introductie, de uitleg over de werking van de luchtwasser, de verschillende typen en belangrijkste regels die voor luchtwassers gelden. Daarna volgt een casus. Daarin is de deelnemer een toezichthouder die de luchtwassers controleert op een varkenshouderij met een chemische en een biologische luchtwasser.

Toezichthouders van decentrale overheden en veehouders kunnen de e-learning 'Luchtwassers' volgen via het Partnerportaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat Deelname kan als volgt:

1. Ga naar: partnerportaalienw.nl

2. Maak een account aan onder 'Registreren'. Let op: u ontvangt twee emails na registratie, waaronder een email met een bevestigingslink. Die heeft u nodig om uw account te activeren. Krijgt u deze mail niet? Kijk dan in de map met ongewenste mail (spam-folder).
3. Log, nadat uw account is aangemaakt, weer in op partnerportaalienw.nl
4. Ga voor de e-learning naar de e-learningpagina. Klik daar op de button 'inschrijven' om de e-learning te volgen.
5. Een dag na het doorlopen van de e-learning ontvangt u een bewijs van deelname in uw portfolio. Die kunt u downloaden en uitprinten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 11°
  20 %
 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  20 %
Meer weer